fbpx

Zo help jij

Sponsor een kind

Waarom een
kind sponsoren?

Wij geloven dat ieder kind zou moeten opgroeien in een liefdevolle en veilige familie omgeving. Dat ieder kind ter wereld een kans op een betere toekomst verdient.

Wij geven 11+ weeskinderen in Nepal de veilige en liefdevolle basis die een kind nodig heeft om zich te kunnen ontwikkelen. Onderdak. Eten. Onderwijs. En liefde. Héél veel liefde.

19' 8 | THE OMBIR KIDS ON THE ROOF

Hoe werkt het?

Met het sponsoren van een kind begint een bijzonder, life-changing avontuur. Want je sponsorkind kan een bron van inspiratie zijn. Je verrijkt niet alleen zijn of haar wereld, maar je sponsorkind ook die van jou.

Het sponsoren van een kind kan vanaf € 25 per maand. We vragen een commitment van vandaag tot het moment dat je sponsorkind is afgestudeerd.

De lengte van het traject hangt af van de leeftijd van het kind, en is dus per sponsorkind verschillend.

Met wie wil jij een sponsorkindje?

Sponsor als duo of groepje een kind en zorg voor betere levensomstandigheden en toekomstkansen. Word je samen LIFECHANGER, dan deel je de kosten en maak je samen het verschil in het leven van een kind in Nepal.

Als je een kind sponsort, investeert Ombir Foundation je bijdrage in het leven en de toekomst van je sponsorkind. Zo draag je niet alleen bij aan betere levensomstandigheden en toekomstkansen van één kind, maar ook aan een beter leven voor alle kinderen in de Ombir Family.

19' 7 | WRITING LOVE ON THE WALL
9' 7 | BIG SMILE
18' 6 | School is fun!

Ombir Family zorgt voor bescherming, gezonde voeding, veilig en schoon drinkwater, goede gezondheidszorg en goed onderwijs. Kortom: de kans op een betere toekomst.

Via je sponsorkind blijf je op de hoogte van wat er met je bijdrage gebeurt en kun je zien wat de impact is op het leven van het kind.

Voor nog geen euro per dag geef je een kind als Ombir de mogelijkheid om in een veilige en liefdevolle omgeving op te groeien. Met gezond voedsel, veilig en schoon drinkwater, gezondheidszorg en onderwijs.

Iedere dag is er iemand in de Ombir Family die hem of haar helpt om op eigen benen te leren staan, zodat kinderen als Ombir kunnen uitgroeien tot geliefde volwassen personen.

19' 5 | Roof-top Game
18' 6 | KIDS DOING HOMEWORK

Hey LIFECHANGER,
dit krijg je terug

Als LIFECHANGER ben je betrokken bij het leven van je sponsorkind. Met (digitale) brieven, foto’s en de updates die Ombir Foundation je stuurt, blijf je op de hoogte.

Het is een bijzondere ervaring een persoonlijke band op te bouwen, zeker als duidelijk wordt dat je bijdrage een groot verschil maakt in het leven van je sponsorkind.

19' 8 | Grateful for a chance to learn

Wil jij de kinderen
intensief blijven volgen?

Word LIFECHANGER van de Ombir Foundation al vanaf €25,- per maand en blijf als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen en het laatste nieuws uit Nepal.

Voor deze 11+ kinderen komt de toekomst iedere dag een stapje dichterbij. Gelukkig mogen wij met al onze liefde voor deze kinderen zorgen, maar we kunnen het niet alleen. We hebben jouw hulp nodig. Samen kunnen we het leven van deze kinderen voorgoed veranderen.

Dankzij jou kunnen de kinderen elke dag naar school toe en krijgen ze de mogelijkheid om hun dromen te verwezenlijken. Samen beginnen we een bijzonder avontuur. Je verrijkt niet alleen hen wereld, maar de kinderen ook die van jou.

Zo ontvang je altijd als eerste hen schoolrapport, nieuwe foto’s en hopen de kinderen dat jullie een brief naar elkaar kunnen sturen, dat lijkt ze super leuk!


Sponsor een kind nu

Giving is Living

Samen creëren we een wereld waarin alle kinderen een kans op een toekomst hebben.

Word deel van iets dat groter dan jezelf.

EN