fbpx

Over ons

Meditation Album

1 Month Group Mentoring
with Mick Bröcker

Een nieuwe tijdsgeest is aangebroken: de eeuw van liefde. Een tijdsgeest waarin we onze intuïtie meer toelaten en durven te gaan leven vanuit ons hart. Veel mensen zijn op zoek naar liefde, geluk en wijsheid, maar zoeken dit vaak buiten zichzelf.

Ik geloof dat alles in het leven met een reden gebeurt. Ik geloof dat alles begint met jouw verhaal. En er is iemand die momenteel doormaakt wat je hebt overwonnen en enorm kan profiteren van je verhaal. De reis van elk levend wezen gaat over het vinden van je purpose en je unieke gift, zodat je je PURPOSE kunt leven.

Ik ben hier om je te helpen stil te staan bij de kleine dingen in het leven en om alledaagse momenten te veranderen in betekenisvolle momenten met simpele rituelen die lichaam en geest tot rust brengen.

Op dit moment is de wereld in grote transitie en zijn er meer prikkels en onrust dan ooit tevoren. We kunnen meegaan in de verhalen, maar dat brengt alleen maar angst en stress. Hoe voelt je binnenwereld? Belangrijk om hier bewust je volle aandacht naartoe te brengen. Om zo de vrede en innerlijke rust terug te brengen en je leven in balans te brengen.

19' 8 | Mick & Ombir
“Ben jij klaar om te leren hoe je de reis van je hoofd naar je hart kan maken?”

Als het antwoord JA is, dan is dit programma voor jou.

Zoals een wijze Tibetaanse monnik mij jaren geleden in het klooster vertelde: “Mick, je hoeft mij niets te vertellen, ik weet waarom je hier bent. Dit is de plek waar wonden worden geheeld, harten worden gevuld en dromen werkelijkheid worden. Aan de andere kant van deze poort wordt op je gewacht. De deur staat altijd open, maar je kunt niet zomaar naar binnen. Alleen als je moedig genoeg bent om alle gemakken achter te laten.

Alles achterlaten, van je huis tot oude gevoelens van wrok. En op zoek naar de waarheid gaat. Als je echt bereid bent om alles wat er dan gebeurt als aanwijzing te zien en als je iedereen die je ontmoet als je leraar accepteert. En vooral, als je bereid bent om moeilijke dingen toe te geven en jezelf te vergeven, zal je de waarheid kennen en zal jouw droom werkelijkheid worden.”

“De weg zou zich als vanzelf ontvouwen”, zei de monnik. De weg naar binnen, naar het hart. De weg naar huis. En zo geschiedde. De afgelopen vier jaar zijn een emotionele rollercoaster geweest. Voor mij als ook voor de kinderen. De shift van “overleven vanuit het hoofd” naar “voluit leven vanuit het hart”.

Deze unieke maand geeft jou een weg naar binnen.

19' 8 | The Ombir kids on the roof
19' 8 | Off to school

INBEGREPEN IN DEZE 1 MAAND INTENSIVE:

4 LIVE MODULES (Sundays 10-11am) June 7th, 14th, 21st & 28th

WEEKLY ENGAGEMENT (private mentees-only Facebook Groep met wekelijkse Q/A LIVES)

LEVENSLANG TOEGANG (Levenslang toegang tot alle replays op ieder moment!)

MEDITATION LIBRARY (Toegang tot al mijn persoonlijke geleide meditaties met meer dan 10+ uur meditatiemuziek)

IN 4 KORTE WEKEN LEER JE:

Ervaar diepgaande en hartverwarmende teachings uit verschillende Oosterse tradities, waaronder het Tibetaans Boeddhisme en de Plum Village-traditie.

Leer hoe je voor je eigen mind kunt zorgen met behulp van eenvoudige rituelen die iedereen kan doen.

Benut de kracht van mindfulness-meditatie en leer in het moment te leven.

Zoek positieve manieren om met lijden om te gaan en verander je pijn in begrip en mededogen.

Ontdek de echte betekenis van geluk en ontwikkel echte vrede in jezelf en voor de wereld.

Zie hoe boeddhistische wijsheid van toepassing is op de grote problemen van onze tijd

EN VOORAL:

hoe kalm te blijven in tijden van onzekerheid

19' 5 | Roof-top Game
19' 5 | Roof-top Game
Een persoonlijke brief van Mick aan jou
19' 7 | Ombir's bright smile

Lieve lezer,

Als je die kleine briefje van mij leest, dan ben je dit aanbod waarschijnlijk al aan het overwegen. En ik ben vereerd. Ik weet dat er veel programma's voor "zelfontwikkeling" zijn, maar ik voelde me diep geroepen om een kleine tribe mensen bijeen te brengen, met een echt verlangen in hun hart.

Je weet misschien waar dat verlangen naar is. Of misschien niet. Sommigen mensen noemen dit je. Anderen noemen het misschien je (heilige) zelf.

19' 8 | Mick visiting the classroom
19' 7 | Big Contagious Smile
18' 7 | Concentrating in Class
18' 6 | Kids doing homework

Ik noem het je DESTINY - een tedere en kostbare (en krachtige) stem - die je wil leren kennen, die je vaak roept, die veel geheimen heeft om met je te delen als je hem / haar echt aandacht geeft. Daarover gaat dit programma.

Dit heilige deel van ons bewust aandacht geven. En deze aandacht komt niet van een enkele focus van de geest. Het komt door een diepe aandacht van het hart. Daarom heb ik ervoor gekozen om dit aanbod te concentreren rond XXX.

Meld je nu aan voor de One Month Intensive with Mick Bröcker en plan een gratis Clarity Call van 15min in om je aanmelding persoonlijk te bespreken!

Doneer Vandaag

18' 8 | Mick taking the kids to school

Ik hoop dat dit de hele geest van het programma zal zijn. We komen niet samen om iets nieuws te leren (hoewel ik weet dat we dat zullen doen).

We komen samen om aangeraakt te worden, diep aangeraakt (door elkaar, door ons eigen werk, door de schittereing van ons eigen hart en de kracht / onxdersteuning van ons collectieve hart) en ontwaakt.

Een deel van ons wil uitdrukking vinden en vluchten. Om uit de conformiteit, onzekerheid en onwaardigheid te breken en naar een hartgerichte, unieke en mystieke manier van leven te vliegen. Laten we beginnen.


Namasté,
Mick Bröcker

Giving is Living

Samen creëren we een toekomst waarin alle kinderen een kans op een toekomst hebben.

Word deel van iets dat groter dan jezelf.

EN