fbpx

OVER ONS

Bestuur & Financien

Bestuur & Financien

Ombir Foundation is bekend als een 100% For-Purpose organisatie die 11+ weeskinderen de kans op een betere toekomst geeft door ze een veilige basis te bieden. Bescherming, gezond voedsel, schoon en veilig drinkwater, gezondheidszorg, onderwijs en liefde. Héél veel liefde!

19' 8 | Mick & Ra buying food
Wat maakt ons anders?

100% Succesvol

De dagelijkse leiding van de Ombir Foundation is in handen van het bestuur. Op dit moment bestaande uit een viertal leden, namelijk:

Mickey Bröcker, directeur en voorzitter Ombir Foundation.

Mark Bröcker, penningmeester

Gilliam Boogerd, secretaris

Eddie Doornekamp, bestuurslid

100% Direct Geven

Donateurs weten nauwelijks waar hun geld naartoe gaat, wij willen dit veranderen. Onze operationele kosten worden door evenementen en bedrijven gedekt.

Hierdoor gaat 100% van elke online gedoneerde euro direct naar onze programma’s om meer kinderen een kans op een betere toekomst te geven.

We bouwen niet alleen een huis voor de kinderen en laten ze dan achter. We zorgen er ook voor dat de kinderen voldoende te eten hebben, dagelijks naar school toe gaan en gewoon kind kunnen zijn. Net zolang totdat het moment komt waarop ze op eigen benen kunnen staan.

100% Lokaal Leiderschap

Alle managers die voor de weeskinderen zorgen, komen zelf uit Nepal. Dit zorgt ervoor dat wij op een authentieke manier kunnen regeren op de sterke punten en uitdagingen van Nepal.

Giving is Living

Samen creëren we een wereld waarin alle kinderen een kans op een toekomst hebben.

Word deel van iets dat groter dan jezelf.

EN