fbpx

ONZE DROMER

Utt.

Namasté, mijn
naam is Ut.!

Ik ben vijftien jaar oud en groei op in de Ombir Family samen met mijn zusje So.

Ik help graag mensen die het nodig hebben. Ik vind het belangrijk om op mijn geld te passen als we soms wat zakgeld krijgen.

De meeste kinderen kopen noodles en snoepjes om uit te delen aan vrienden en leraren op school, maar ik bewaar het geld liever voor later. Oké, soms koop ik ook een snoepje, haha.

19' 7 | Big Smile
18' 7 | Paper Plane
18' 6 | Doing chores

Ik ben gek op voetballen

Ik ben gek op voetballen en vind het heel leuk om dj te spelen. Marsmellow is mijn grote held. Als ik de mogelijkheid krijg om hem ooit te ontmoeten, dan zou ik hem vragen hoe hij geleerd heeft om als DJ te spelen en of hij het mij kan leren.

Ik kan goed tekenen

Wat niet veel mensen over mij weten is dat ik eigenlijk helemaal niet van dansen houd, terwijl dit heel belangrijk is in de Nepalese cultuur. Het is zelfs een vak op school!

Het liefst ben ik samen met mijn broertjes aan het voetballen of binnen in huis aan het knutselen. Ik kan goed tekenen en vind schilderen ook heel leuk om te doen.

Mijn lievelingsvakken

Wat ben ik blij en dankbaar dat ik elke dag naar school toe mag. Mijn lievelingsvak is wetenschap. Gelukkig mag ik naar de robotic lessen.

Hier leren we nadenken over de wereld van morgen en krijgen we een kijk in de toekomst. Ik weet niet of er ooit robots in Nepal zullen zijn, maar het lijkt mij waanzinnig!

Mijn verjaardag

De dag waarop ik mij het gelukkigst voel, mijn verjaardag. Voel mij zo trots als ik mijn eigen verjaardagstaart mag uitkiezen. Al word ik wel verlegen en ga ik lachen als iedereen voor mij gaat zingen.

Ik hoop je in de
toekomst te zien!

Als ik later groot ben wil ik professioneel voetballer worden, net zoals mijn held Virgil van Dijk. Als ik op een dag wakker word en hem mag ontmoeten, dan zou ik hem vragen hoe je je dromen verwezenlijkt.

Om mijn Liverpool jersey die ik van hem gekregen heb voor Kerstmis te signeren. Natuurlijk wil ik ook met hem voetballen en een selfie maken. Ik wil alles, haha.

19' 8 | School's over!

Wil jij mij intensief
blijven volgen?

Word LIFECHANGER van de Ombir Foundation al vanaf €25,- per maand en blijf als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen en het laatste nieuws uit Nepal.

Voor mij als klein jongetje is de toekomst nog heel ver weg. Gelukkig mag ik elke dag naar school toe, want dat vind ik heel erg leuk. Zo kom ik iedere dag een stapje dichterbij het leven van mijn dromen.

Dankzij jou kan ik elke dag naar school toe en krijg ik de mogelijkheid om mijn dromen te verwezenlijken. Samen beginnen we een bijzonder avontuur. Je verrijkt niet alleen mijn wereld, maar ik ook die van jou.

Zo ontvang je altijd als eerste nieuwe foto’s en hoop ik dat we een brief naar elkaar kunnen sturen, dat lijkt mij super leuk!


Doneer

Giving is Living

Samen creëren we een wereld waarin alle kinderen een kans op een toekomst hebben.

Word deel van iets dat groter dan jezelf.

EN