fbpx

ONZE DROMER

Sur.

Namasté, mijn
naam is Sur.!

Ik ben veertien jaar oud en groei op in de Ombir Family samen met mijn zusje Su. en nichtje Na.

Ik ben de grootste ondeugd van de familie en meestal te vinden op Mick zijn rug, haha. Ik ben behulpzaam, heel actief en druk.

En ik ben eigenlijk nog een klein kind vind ik zelf. Het liefst ben ik buiten in de natuur aan het klimmen en klauteren of aan het spelen met dieren.

19' 7 | Big Smile
18' 7 | Working in the field
18' 6 | Getting ready for school

Voetballen met mijn broertjes

Als ik niet op mijn grote broer Mick z’n rug hang, dan vind ik het heerlijk om video games op de familie iPad te spelen of buiten te voetballen met mijn broertjes.

Vooral als Mick ons meeneemt naar het indoor voetbalveld in de buurt. Ik hoop op een dag mijn held Neymar Jr. te ontmoeten en dan vraag ik hem om mijn shirt te signeren en een selfie te maken.

In de moestuin

Wanneer ik uit school kom, doe ik snel mijn schooluniform uit en dan ren ik als eerste van de kinderen naar onze moestuin om te kijken hoe alle groenten en bloemen groeien. Elke dag help ik Oma in de moestuin. Ik vind dit zo leuk!

Ik speel graag gezelschapspellen

Ik heb heel veel energie en om tot rust te komen speel ik graag gezelschapspellen met mijn broertjes en zusjes zoals monopoly of tekenen en schilderen. Zo kom ik goed tot rust.

Ik ontdek graag nieuwe plekken

Als ik niet naar school hoef, dan bezoek ik graag nieuwe plekken en ik vind het heel leuk om foto’s te maken in de natuur of op mooie plekken zoals UNESCO world heritage centers.

Ik hoop je in de
toekomst te zien!

Als ik later groot ben wil ik professioneel gamer worden. Het lijkt mij geweldig om heel de dag videospelletjes te spelen. En anders wil ik het leger in.

Ik wil een Gurkha worden, net zoals de meeste mensen uit het dorp waar ik vandaan kom. Zij worden allemaal getraind en uitgekozen om te dienen in the British Army. Hoewel ik klein en mager ben, zal ik altijd onze familie met trots beschermen.

19' 8 | Enjoying School

Wil jij mij intensief
blijven volgen?

Word LIFECHANGER van de Ombir Foundation al vanaf €25,- per maand en blijf als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen en het laatste nieuws uit Nepal.

Voor mij als klein jongetje is de toekomst nog heel ver weg. Gelukkig mag ik elke dag naar school toe, want dat vind ik heel erg leuk. Zo kom ik iedere dag een stapje dichterbij het leven van mijn dromen.

Dankzij jou kan ik elke dag naar school toe en krijg ik de mogelijkheid om mijn dromen te verwezenlijken. Samen beginnen we een bijzonder avontuur. Je verrijkt niet alleen mijn wereld, maar ik ook die van jou.

Zo ontvang je altijd als eerste nieuwe foto’s en hoop ik dat we een brief naar elkaar kunnen sturen, dat lijkt mij super leuk!


Doneer

Giving is Living

Samen creëren we een wereld waarin alle kinderen een kans op een toekomst hebben.

Word deel van iets dat groter dan jezelf.

EN