fbpx

ONZE DROMER

Sun.

Namasté, mijn
naam is Su.!

Ik ben twaalf jaar oud en groei op in de Ombir Family samen met mijn broer Sur. en nichtje Na.

Je vindt mij meestal schaterlachend door het huis. Je hoort mij al vanaf een afstand lachen, zo herkenbaar. Ik ben altijd vrolijk, opgewekt en heel behulpzaam. Mijn allergrootste droom is om astronaut te worden.

19' 7 | Big Smile
18' 7 | Doing homework
18' 6 | Enjoying School

A+ voor mijn examens

Leren gaat mij gemakkelijk af en ik haal bijna altijd een A+ voor mijn examens. Voel me heel trots wanneer ik goede cijfers voor mijn toetsen haal, want dan is iedereen blij met mij.

Mick is dan altijd zo trots op me. Ik heb zelfs de schrijfwedstrijd van school gewonnen met het mooiste handschrift van de school.

Ik word
blij wakker

Je doet mij geen groter plezier dan de mogelijkheid geven om naar school te gaan. Elke dag word ik blij wakker als ik weet dat ik weer naar school toe mag.

Mijn lievelingsvakken zijn wiskunde, grammatica en wetenschap. Computer en tekenen vind ik niet leuk.

Lichtfestival
in Nepal

Twee dagen voor de nieuwe maan van november begint de viering van het lichtfestival in Nepal, Tihar.

We versieren heel de buitenkant van ons huis met slingers gemaakt van lichtjes en gaan met de familie vijf dagen lang op pad om te zingen, dansen en feest te vieren.

Ik mag de mooiste kleding uitkiezen en zoveel make-up gebruiken als ik maar wil. Wat een geluk. Ben zo blij!

Speel graag een voetbalwedstrijd

Van de meisjes ben ik altijd de eerste die mee wil doen als mijn broers een voetbalwedstrijd spelen. Ik mag dan wel klein en mager zijn, maar mij versla je niet zomaar, haha.

Ik hoop je in de
toekomst te zien!

Als ik later groot ben wil ik astronaut worden. Het lijkt mij geweldig om door de ruimte te zweven en de hele wereldbol te zien. Dan kan ik precies zien waar op de wereld mensen hulp nodig hebben en ze helpen.

Mijn grote voorbeeld is Virgil van Dijk, want hij helpt ons om een goede toekomst te kunnen hebben. Ik zou hem graag ontmoeten om dankjewel te zeggen voor alles wat hij voor ons doet.

19' 8

Wil jij mij intensief
blijven volgen?

Word LIFECHANGER van de Ombir Foundation al vanaf €25,- per maand en blijf als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen en het laatste nieuws uit Nepal.

Voor mij als klein meisje is de toekomst nog heel ver weg. Gelukkig mag ik elke dag naar school toe, want dat vind ik heel erg leuk. Zo kom ik iedere dag een stapje dichterbij het leven van mijn dromen.

Dankzij jou kan ik elke dag naar school toe en krijg ik de mogelijkheid om mijn dromen te verwezenlijken. Samen beginnen we een bijzonder avontuur. Je verrijkt niet alleen mijn wereld, maar ik ook die van jou.

Zo ontvang je altijd als eerste nieuwe foto’s en hoop ik dat we een brief naar elkaar kunnen sturen, dat lijkt mij super leuk!


Doneer

Giving is Living

Samen creëren we een wereld waarin alle kinderen een kans op een toekomst hebben.

Word deel van iets dat groter dan jezelf.

EN