fbpx

ONZE DROMER

Son.

Namasté, mijn
naam is So.!

Ik ben veertien jaar oud en groei op in de Ombir Family samen met mijn broer Ut.

Eigenlijk ben ik de tweede moeder van onze familie. Ik vind het zo fijn om voor iedereen te zorgen. Ik wil dat iedereen het goed heeft.

Ik vind het heel leuk om het haar van mijn zusjes te doen. Soms mag ik zelfs Mick zijn haar doen. Ik vind het heel leuk om grapjes te maken. Zo vaak als ik kan, haha.

19' 7 | Big Smille
18' 7 | Working in the field
18' 6 | Doing homework

Mijn lievelingsdag

In de schoolvakantie of op zaterdag ga ik het liefst op pad om nieuwe plekken te bezoeken. Zaterdag is daarom ook mijn lievelingsdag. De enige dag van de week dat we geen huiswerk hoeven te maken.

Meestal blijven we thuis om uit te rusten van de schoolweek. Soms neemt Mick heel de familie mee naar een plek in Nepal die ik nog nooit gezien heb. Dat vind ik zo leuk!

Mijn lievelingsvakken

Ik ben dankbaar dat ik elke dag naar school toe mag. Gezellig met mijn vriendinnen kletsen en lachen. Mijn lievelingsvakken zijn engels en wetenschap.

Ik kom vaak als laatste uit de schoolbus, omdat ik zeker wil weten dat alle kinderen de bus uit zijn op weg naar hun klaslokaal.

Net zoals
de baby

Ik ben altijd vriendelijk naar andere mensen en zeer zorgzaam. Maar ik kan soms ook wel lui zijn, haha. Ik vind het heel leuk om voor de baby te zorgen. Wat niet veel mensen over mij weten is dat ik gemakkelijk huil, net zoals de baby.

Lichtfestival
in Nepal

Twee dagen voor de nieuwe maan van november begint de viering van het lichtfestival in Nepal, Tihar.

We versieren heel de buitenkant van ons huis met slingers gemaakt van lichtjes en gaan met de familie vijf dagen lang op pad om te zingen, dansen en feest te vieren.

Ik mag de mooiste kleding uitkiezen en zoveel make-up gebruiken als ik maar wil. Wat een geluk. Ben zo blij!

Ik hoop je in de
toekomst te zien!

Als ik later groot ben wil ik social worker worden. Mijn grootste voorbeeld is Kalpana sister. Ik zou graag willen weten waarom en hoe ze ooit dit children’s home is begonnen. Het is mijn droom om andere kinderen te helpen.

19' 8 | Enjoying school

Wil jij mij intensief
blijven volgen?

Word LIFECHANGER van de Ombir Foundation al vanaf €25,- per maand en blijf als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen en het laatste nieuws uit Nepal.

Voor mij als klein meisje is de toekomst nog heel ver weg. Gelukkig mag ik elke dag naar school toe, want dat vind ik heel erg leuk. Zo kom ik iedere dag een stapje dichterbij het leven van mijn dromen.

Dankzij jou kan ik elke dag naar school toe en krijg ik de mogelijkheid om mijn dromen te verwezenlijken. Samen beginnen we een bijzonder avontuur. Je verrijkt niet alleen mijn wereld, maar ik ook die van jou.

Zo ontvang je altijd als eerste nieuwe foto’s en hoop ik dat we een brief naar elkaar kunnen sturen, dat lijkt mij super leuk!


Doneer

Giving is Living

Samen creëren we een wereld waarin alle kinderen een kans op een toekomst hebben.

Word deel van iets dat groter dan jezelf.

EN