fbpx

ONZE DROMER

Sha.

Namasté, mijn
naam is Sh.!

Ik ben veertien jaar oud en groei op in de Ombir Family samen met mijn zus Sa.

Hoewel ik heel stoer doe, ben ik diep van binnen eigenlijk heel gevoelig. Misschien ben ik te vaak gekwetst. Ik ben heel behulpzaam en vriendelijk naar anderen toe.

En zorg graag extra voor mijn zus Sa. Als je mij vraagt wat ik het liefste doe, dan is het videospelletjes op Mick zijn telefoon spelen. Ik vind dat zo leuk!

19' 7 | Big Smille
18' 7 | Arm wrestling
18' 6 | Enjoying School

Ik ben heel verlegen

Wat je nog niet van mij weet, en wat mijn broertjes en zusjes eigenlijk ook niet weten, is dat ik heel verlegen ben. Ik vind het moeilijk om alleen op school te zijn.

Ook al ben ik samen met mijn vrienden in het klaslokaal, ik voel mij zo verlegen op school. Ik ben bang om fouten te maken.

Ik ben trots
op mezelf

Ik ben trots op mezelf als ik iemand anders met zijn of haar werk kan helpen. Mijn zussen vinden tekenen niet zo leuk, maar ik vind het heel erg leuk om te doen.

Ik ben graag creatief bezig en ben goed in tekenen. Stiekem maar ik dan de tekeningen voor mijn zussen, zodat ze hun huiswerk ook af hebben.

Voetballend op het dakterras

Ik vind het heel leuk om videogames op Mick zijn telefoon te spelen, maar natuurlijk mag dit niet altijd. Eigenlijk mag dit alleen op zaterdag als wij vrij zijn en ons schooluniform gewassen hebben.

Als ik buiten ben dan speel ik het liefst badminton of cricket. Al eindigen we eigenlijk altijd voetballend op het dakterras, haha.

Ik hoop je in de
toekomst te zien!

Als ik later groot ben wil ik professioneel voetballer worden, net zoals mijn grote voorbeeld Virgil van Dijk. Als ik op een dag wakker word en hem mag ontmoeten, dan zou ik hem vragen hoe je je dromen verwezenlijkt.

Om mijn Liverpool jersey die ik van hem gekregen heb voor Kerstmis te signeren. Natuurlijk wil ik ook met hem voetballen en een selfie maken. Ik wil alles, haha.

19' 8 | Having fun outside

Wil jij mij intensief
blijven volgen?

Word LIFECHANGER van de Ombir Foundation al vanaf €25,- per maand en blijf als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen en het laatste nieuws uit Nepal.

Voor mij als klein jongetje is de toekomst nog heel ver weg. Gelukkig mag ik elke dag naar school toe, want dat vind ik heel erg leuk. Zo kom ik iedere dag een stapje dichterbij het leven van mijn dromen.

Dankzij jou kan ik elke dag naar school toe en krijg ik de mogelijkheid om mijn dromen te verwezenlijken. Samen beginnen we een bijzonder avontuur. Je verrijkt niet alleen mijn wereld, maar ik ook die van jou.

Zo ontvang je altijd als eerste nieuwe foto’s en hoop ik dat we een brief naar elkaar kunnen sturen, dat lijkt mij super leuk!


Doneer

Giving is Living

Samen creëren we een wereld waarin alle kinderen een kans op een toekomst hebben.

Word deel van iets dat groter dan jezelf.

EN