fbpx

ONZE DROMER

Sab.

Namasté, mijn
naam is Sa.!

Ik ben vijftien jaar oud en groei op in de Ombir Family samen met mijn broer Sh.

Sinds mijn geboorte heb ik teveel water in mijn hoofd, waardoor ik heel slecht hoor en zie. Het meeste van de tijd breng ik alleen door, omdat ik op school en met groepsactiviteiten niet zo goed mee kan komen.

Hoewel ik eigenlijk een bril hoor te dragen, breek ik hem vaak per ongeluk als ik hem van tafel op pak. Ik ben zo sterk, dat zelfs mijn grotere broers mij niet altijd aan kunnen, haha. Ik ben trots op hoe sterk ik ben.

19' 7 | Big Smille
18' 7 | Enjoying School
18' 6 | Having fun with my family

Mijn grote broer Mick

Hoewel je het misschien niet direct denkt als mij ziet en wat bijna niemand weet is dat ik een van de gelukkigste kinderen in onze familie ben.

Ik breng veel tijd alleen door, omdat ik niet zo goed mee kan komen met groepsactiviteiten. Het gaat te snel voor mij.

Gelukkig breng ik veel tijd door met mijn grote broer Mick. Hij zorgt heel goed voor mij en we maken samen veel grapjes. Hij maakt mij altijd zo aan het lachen, dat ik niet meer kan stoppen, haha. Het is echt een goede jongen.

Het liefst ben ik op school

Het liefst ben ik op school waar ik het meeste van mijn tijd doorbreng. Ondanks dat ik niet goed hoor en slecht zie, doe ik mijn uiterste best om goede cijfers te halen.

Elke dag na school blijf ik langer voor tuition. Dit vind ik zo fijn, want dan kan ik net als al mijn andere broertjes en zusjes ook over naar het volgende schooljaar.

Alle leraren zijn heel lief voor mij en helpen mij. Gelukkig haalt mijn grote broer Mick mij elke dag uit school. Niemand weet dit, maar alleen Mick mag mij uit school halen. Niemand anders wil ik een hand geven als we naar huis lopen.

Ik vind schilderen leuk

Als je mij vraagt wanneer ik het gelukkigst ben, dan is dat wanneer ik mag dansen en zingen. Het liefst met mijn zusjes, maar ik dans en zing net zo lief alleen. Heel de dag door! Schilderen vind ik ook heel erg leuk om te doen, dan vergeet ik even mijn gedachten.

Ik hoop je in de
toekomst te zien!

Als ik later groot ben wil ik leraar worden. Ik vind het heel fijn hoe alle leraren mij helpen, omdat ik het alleen gewoon niet zo goed kan.

Ik zou wel een strenge juf zijn, denk ik. Ik wil niet dat kinderen elkaar pijn doen en door de school rennen. Ik droom van een wereld waarin iedereen gelukkig en blij is.

19' 8 | Mick visiting my class

Wil jij mij intensief
blijven volgen?

Word LIFECHANGER van de Ombir Foundation al vanaf €25,- per maand en blijf als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen en het laatste nieuws uit Nepal.

Voor mij als klein meisje is de toekomst nog heel ver weg. Gelukkig mag ik elke dag naar school toe, want dat vind ik heel erg leuk. En ik ben heel blij dat ik naar tuiten mag, zodat ik net als al mijn andere broertjes en zusjes ook over naar het volgende schooljaar kan.

Dankzij jou kan ik elke dag naar school toe en krijg ik de mogelijkheid om mijn dromen te verwezenlijken. Samen beginnen we een bijzonder avontuur. Je verrijkt niet alleen mijn wereld, maar ik ook die van jou.

Zo ontvang je altijd als eerste nieuwe foto’s en hoop ik dat we een brief naar elkaar kunnen sturen, dat lijkt mij super leuk!


Doneer

Giving is Living

Samen creëren we een wereld waarin alle kinderen een kans op een toekomst hebben.

Word deel van iets dat groter dan jezelf.

EN