fbpx

ONZE DROMER

Ombir

Namasté, mijn
naam is Ombir!

Je herkent mij aan mijn glimlach en grote witte tanden, haha. Ik ben altijd vrolijk!

Ik ben zestien jaar oud en groei op in de Ombir Family samen met mijn broer Nar. Als je mij zoekt, dan vind je mij op school waar ik met plezier bijna al mijn tijd doorbreng.

Tussen de lessen door plezier hebben met mijn vrienden, broertjes en zusjes. Ik probeer van alles en iedereen iets te leren, waar ik ook ga. Ik voel mij zo blij en dankbaar.

19' 7 | Big Smile
18' 7 | Sharing is Caring
18' 6 | Lunchtime

Dit is mijn “Secret Book”

Aan het einde van de dag, als we met zijn allen uit school thuis komen, dan schrijf ik eerst mijn geheimen op in mijn “secret book”.

Mijn broertjes mogen mijn geheimen wel lezen, maar mijn zusjes beslist niet, haha! We schrijven op wat we die dag op school meegemaakt hebben. Dit zijn jongensgeheimen.

Mijn lievelingsvakken

Je doet mij geen groter plezier dan de mogelijkheid geven om naar school te gaan. Elke dag word ik blij wakker als ik weet dat ik weer naar school toe mag.

Mijn lievelingsvakken zijn wiskunde, grammatica en wetenschap. Computerles vind ik ook heel leuk, dan ga ik stiekem naar Facebook en stuur ik Mick berichtjes om te vragen hoe laat hij vandaag thuis komt.

Een beetje
meer over mij

Ik vind het leuk om grapjes met anderen uit te halen en om mijn broertjes en zusjes te laten schrikken. Maar ik heb ook een heel serieuze kant hoor.

Zo ben ik heel zelfstandig en maak ik altijd mijn huiswerk zonder dat Mick of Kalpana het tegen mij hoeft te zeggen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om foto’s van vroeger terug te kijken.

Ik hoop je in de
toekomst te zien!

Als ik later groot ben wil ik een vriendelijke en verantwoordelijke man zijn. Ik droom van een leven als professioneel voetballer, net zoals mijn held Virgil van Dijk. Als dit mij niet lukt dan wil ik graag mijn grote broer Na. achterna en ICT studeren.

Hoewel ik heel trots op hem ben nu hij in Nederland studeert en zijn dromen verwezenlijkt, mis ik hem heel erg. Gelukkig kunnen we zo nu en dan even Facetimen via Mick z’n telefoon. Ben zo blij als ik hem weer zie.

Op een dag zal ik ook de wereld rondreizen, net zoals mijn grote broer Na. en Mick. Ik wil heel graag ICT studeren in het buitenland en de kennis en ervaring mee terug naar Nepal nemen. Om het met de mensen hier in Nepal te delen.

19' 8 | Game time!

Wil jij mij intensief
blijven volgen?

Word LIFECHANGER van de Ombir Foundation al vanaf €25,- per maand en blijf als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen en het laatste nieuws uit Nepal.

Voor mij als zestienjarige jongen komt de toekomst met de dag dichterbij. Gelukkig mag ik elke dag naar school toe, want dat vind ik heel erg leuk. Zo kom ik iedere dag een stapje dichterbij het leven van mijn dromen.

Dankzij jou kan ik elke dag naar school toe en krijg ik de mogelijkheid om mijn dromen te verwezenlijken. Samen beginnen we een bijzonder avontuur. Je verrijkt niet alleen mijn wereld, maar ik ook die van jou.

Zo ontvang je altijd als eerste nieuwe foto’s en hoop ik dat we een brief naar elkaar kunnen sturen, dat lijkt mij super leuk!


Doneer

Giving is Living

Samen creëren we een wereld waarin alle kinderen een kans op een toekomst hebben.

Word deel van iets dat groter dan jezelf.

EN