fbpx

ONZE DROMER

Mick Bröcker

Namasté, mijn
naam is Mick!

Ik ben zevenentwintig jaar oud en als laatste van allemaal in deze familie gekomen.

Ik ben een gelukkig, dankbaar en vredig human being. Vind het heerlijk om te mediteren en om tijd door te brengen met de mensen waar ik zielsveel van houd, familie en vrienden.

Goede vrienden zijn voor mij de familie die je zelf kiest. Mijn beste vriendin noemt mij altijd haar Ganesh, wegnemer van hindernissen.

Misschien mag ik dit voor de kinderen ook zijn. Ik heb altijd geloofd dat jullie mij hebben uitgekozen om voor jullie te zorgen en niet andersom.

19' 7 | Mick and Ombir
18' 7 | Shopping with the kids
18' 6 | Helping the kids on homework

Op 17-jarige leeftijd..

Op 17 jarige leeftijd maakte ik na over overlijden van mijn oma, opa en goede vriend, in mijn eentje een reis door de Himalaya naar Tibet. Voor mij persoonlijk het mooiste plekje op aarde.

Sindsdien bezoek ik wekelijks Tibetaans Boeddhistische kloosters en tempels. De rust en vrede die je hier ervaart, vind ik zo fijn. Dankbaar dat ik middels meditatie deze rust aan zoveel mensen over de wereld door mag geven.

Helpen van mensen in nood

Als ik de kinderen vraag waar ze bij mij het eerste aan denken, dan zeggen ze bijna altijd zo iets in de zin van: “jij bent goed in het helpen van mensen in nood”.

Dankbaar dat de kinderen zien wat we voor hen doen. Wij, want ik doe het natuurlijk niet alleen. Alles wat we doen, doen we samen.

Heel eerlijk: er is toch niets leuker dan het zien van deze schattige gezichtjes als de kinderen een nieuw schooluniform krijgen?

Dankbaar voor het leven

Dankbaar. Dat is het gevoel waar ik mee op sta en weer naar bed mee ga. Dankbaar voor het leven. Dankbaar oor alle lieve mensen die onze familie een warm hart toedragen.

In het bijzonder ben ik dankbaar voor mijn familie en onze ambassadeurs Michael Pilarczyk en Virgil van Dijk met zijn familie. Twee bijzondere vrienden die vanaf het allereerste moment in ons hebben geloofd.

Stiekem het grootste kind

Volgens de kinderen ben ik soms het grootste kind van de familie, haha. Hoewel ze daar misschien wel gelijk in hebben, kunnen de anderen er ook wat van.

De meiden vinden het hilarisch als ze mij mogen opmaken. Oké, dit laat ik zelden toe, haha! Ik houd niet van make-up, maar het plezier en de lach op hen gezichtjes is goud waard.

Ik hoop je in de
toekomst te zien!

Als ik later groot ben (lees: ouder en wijzer, haha) wil ik meditatie teacher zijn en een leider voor wereldvrede. Ik droom van een wereld waarin mensen in vrede leven en liefdevol met elkaar omgaan.

Een wereld waarin alle kinderen de kans krijgen om naar school te gaan en hun dromen te verwezenlijken.

Ik geloof in wat Mahatma Gandhi ooit zei: “wees de verandering die je in de wereld wilt zien”. Dit is mijn levensmotto en hier leef ik naar in alles wat ik mag doen met de tijd die mij in dit leven gegeven is.

19' 8 | Off to school

Wil jij onze familie intensief
blijven volgen?

Word LIFECHANGER van de Ombir Foundation al vanaf €25,- per maand en blijf als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen en het laatste nieuws uit Nepal.

Voor mij als vader van 11+ kinderen in Nepal is de toekomst nog heel ver weg. Gelukkig mag ik elke dag met al mijn liefde zorgen voor deze kinderen. Maar ik kan het niet alleen. Ik heb jouw hulp nodig. Samen kunnen we het leven van deze kinderen voorgoed veranderen.

Dankzij jou kunnen de kinderen elke dag naar school toe en krijgen ze de mogelijkheid om hun dromen te verwezenlijken. Samen beginnen we een bijzonder avontuur. Je verrijkt niet alleen hen wereld, maar de kinderen ook die van jou.

Zo ontvang je altijd als eerste hen schoolrapport, nieuwe foto’s en hopen de kinderen dat jullie een brief naar elkaar kunnen sturen, dat lijkt ze super leuk!


Doneer

Giving is Living

Samen creëren we een wereld waarin alle kinderen een kans op een toekomst hebben.

Word deel van iets dat groter dan jezelf.

EN