fbpx

ONZE DROMER

Ang.

Namasté,
mijn naam is An.!

Ik ben zeven jaar oud en de jongste van onze familie.

Als kleinste van de familie leer ik goed voor mezelf opkomen en word ik beschermd door mijn grote broers en zussen.

Al kan ik ook heel boos worden en mijn eerste grote mensen tand laten zien. Als je mij zoekt, dan vind je mij meestal schaterlachend door het hele huis.

19' 7 | Big Smille
18' 7 | Always happy
18' 6 | Enjoying School

Zingen en dansen

Ik ben altijd blij en vrolijk en vind het heerlijk om te zingen en dansen. Zelfs op plekken waar het eigenlijk niet mag, hihi.

Leven als prinses

’s Nachts droom ik over een leven als prinses, zoals in mijn favoriete Disney films. Iedere ochtend als ik wakker word en mijn ogen open ren ik naar de spiegel in de kamer van mijn grote zus en hoop ik stiekem dat ik eruit zie zoals Frozen, Cinderella of Moana.

Ik ga graag
naar school

Naar school gaan vind ik het leukste wat er is. Ik ben vaak als eerste op school. Mijn vaste plek is vooraan in de klas. Ik zit het liefst zo dicht mogelijk bij de juf, want ik vind haar lief. Ze helpt mij altijd heel goed met uitleggen.

Ik ving lezen en schrijven leuk

Lezen en schrijven vind ik heel erg leuk. Hoewel mijn broers en zussen daar wel eens anders over denken als we thuis gezamenlijk huiswerk maken en ik alles hardop oplees.

Ik hoop je in de
toekomst te zien!

Als ik later groot ben wil ik Disney prinses worden. Al lijkt politieagent mij ook heel erg leuk. Bescherming en hulp bieden aan zij die het nodig hebben, dat vind ik belangrijk. Mijn broers en zussen helpen en beschermen mij ook altijd.

19' 8 | Doing Homework

Wil jij mij intensief
blijven volgen?

Word LIFECHANGER van de Ombir Foundation al vanaf €25,- per maand en blijf als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen en het laatste nieuws uit Nepal.

Voor mij als klein meisje is de toekomst nog heel ver weg. Gelukkig mag ik elke dag naar school toe, want dat vind ik heel erg leuk. En ik ben heel blij dat ik niet zoveel huiswerk als mijn broers en zussen heb. Zo houd ik lekker veel tijd over om te spelen, dansen en te zingen.

Dankzij jou kan ik elke dag naar school toe en krijg ik de mogelijkheid om mijn dromen te verwezenlijken. Samen beginnen we een bijzonder avontuur. Je verrijkt niet alleen mijn wereld, maar ik ook die van jou.

Zo ontvang je altijd als eerste mijn schoolrapport, nieuwe foto’s en hoop ik dat we een brief naar elkaar kunnen sturen, dat lijkt mij super leuk!


Doneer

Giving is Living

Samen creëren we een wereld waarin alle kinderen een kans op een toekomst hebben.

Word deel van iets dat groter dan jezelf.

EN