Children's Home

Elk kind heeft
familie & liefde nodig

Daarom zorgen wij ervoor dat de kinderen in onze liefdevolle Ombir Family kunnen opgroeien. Zo voorkomen we dat ze er alleen voor komen te staan.

19' 8 | Happy kids on the roof

Bij je familie

ben je thuis.

Een familie in welke vorm dan ook. Het is niet de biologische band of traditionele gezinsvorm die bepalend is, maar de continuïteit en de liefdevolle omgang die zorgt voor een gezonde ontwikkeling van het kind.

Momenteel bestaat onze familie uit 11+ weeskinderen. Hier groeien de kinderen op met broertjes en zusjes in een veilige en liefdevolle omgeving. Wij zorgen met alle liefde voor deze kinderen, totdat het moment komt dat ze op eigen benen kunnen staan.


ONTMOET DE KINDEREN

Een liefdevol thuis in
de Ombir Family

Wij geloven dat een kind zonder liefde niet kan groeien. Dat familieliefde van levensbelang is.

En dat opgroeien in een liefdevolle en veilige familie omgeving de enige goede basis is voor de ontwikkeling van een kind.

Alleen met een liefdevol thuis kan een kind zich ontwikkelen tot een zelfstandige en weerbare volwassene. De Ombir Family is één grote familie. Zo voelt het voor de kinderen, maar ook voor ons. Samen staan we sterk en kunnen we alles aan.

18' 8 | Girls were making a dough.

In de Ombir Family leren kinderen mensen te vertrouwen en lief te hebben. Om verlies en pijn te verwerken. En krijgen ze de liefdevolle basis – die we allemaal nodig hebben – om op eigen kracht de wereld te kunnen ontdekken.

Een liefdevolle en veilige familie is voor een kind de basis. Het is misschien nog wel belangrijker dan onderdak, gezondheidszorg en onderwijs. Al deze voorzieningen hebben pas nut als een kind opgroeit binnen de veiligheid en warmte van een familie.


Doneer Vandaag

19' 7 | Writing love on the wall
18' 7 | Resting by the window
18' 6 | The Ombir House

Giving is Living

Samen creëren we een toekomst waarin alle kinderen een kans op een toekomst hebben.

Word deel van iets dat groter dan jezelf.

EN