OVER ONS

Ambassadeurs

Michael Pilarczyk

Mijn naam is Michael Pilarczyk. Ik noem mijzelf personal performance teacher. Wat ik doe is lesgeven in persoonlijk succes, ondernemerschap, bewustzijn en zingeving oftewel levenskunst.

In 2015 heb ik samen met Cindy Koeman de Mastermind Academy opgericht. Een educatieve instelling voor persoonlijke ontwikkeling. Onze missie is: Join the Movement for a Healthy, Wealty, Happy World.

Tijdens de allereerste lezing over mijn boek in 2014 ontmoette ik Mick Bröcker. Sindsdien hebben we contact gehouden. Mick reisde naar Nepal en plaatste Dansen in de Hemel in een kast met heilige boeken in een klooster.

Hij vertelde mij over zijn plan om de zorg op zich te nemen van een aantal weeskinderen in Nepal en een nieuw huis voor hen te bouwen. Ik was onder de indruk van zijn commitment.

Michael Pilarczyk

Met liefde steun ik Mick en de Ombir Foundation om geld in te zamelen, zodat we een aantal kinderen in Nepal een toekomst kunnen bieden. Het grootste geschenk dat we kunnen geven is kennis en wijsheid, voor deze kinderen is dat onderwijs.

Hoe mooi is het om geluk en dankbaarheid in de ogen van een kind te zien? Daarom ben ik dankbaar om mij in te mogen zetten voor de Foundation, zodat we deze kinderen een kans bieden om hun mooiste leven te leven. The secret of life is giving.

Virgil Van Dijk & Family

Heel blij en trots dat mijn vrouw en ik ambassadeurs van het Ombir Foundation zijn. Een geweldige foundation dat zich bezig houdt met de zorg van weeskinderen in Nepal.

Onderdak, onderwijs, eten & liefde, veel liefde! We zijn ontzettend trots om betrokken te zijn, en we kunnen niet wachten om aan de slag te gaan!

Virgil Van Dijk & Family

Giving is Living

Samen creëren we een toekomst waarin alle kinderen een kans op een toekomst hebben.

Word deel van iets dat groter dan jezelf.

EN